Doneer nu
Alzheimercentrum Amsterdam

Kom in actie!

Veel mensen willen graag iets doen en zich actief inzetten voor Alzheimercentrum Amsterdam. Daar zijn wij altijd bijzonder blij mee!

Organiseer een actie

Heeft u een leuk idee en wilt u zelf een actie opzetten? Deze tips helpen u goed op weg. Ga direct van start en maak een actiepagina aan op Pifworld.
Pifworld is een platform waarbij u heel gemakkelijk uw actie kunt delen met bijvoorbeeld vrienden, familie en/of collega’s en mensen kunnen er veilig online doneren. Op zoek naar inspiratie? Deze prachtige acties gingen u voor.

 

Vraag een cadeau

Steeds meer mensen grijpen een bijzondere gebeurtenis of feestelijke gelegenheid aan om geld in te zamelen voor ons onderzoek. Een prachtig gebaar dat wij zeer waarderen.

Viert u een verjaardag, geboorte of geeft u een feestje en wilt u uw gasten een bijdrage vragen voor Alzheimercentrum Amsterdam? Met Split A Gift organiseert u heel eenvoudig het cadeau dat u wilt krijgen en het percentage dat u aan ons geeft. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het werkt.

Kom in actie! 1

Voor bijzondere gelegenheden kunt u ook onze donatiebox aanvragen. Er zijn 2 varianten beschikbaar: een feestelijke box voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of huwelijksfeest; en een herinneringsbox voor tijdens een herdenkingsdienst of uitvaart.

Contact

Neem voor meer informatie of het aanvragen van de donatiebox contact op met Sylvia Voogt via tel. 020 – 444 5598 of s.voogt@vumc.nl

Top
Volg ons via