Amsterdam Hersenonderzoek Register

Amsterdam Hersenonderzoek Register 3Het AHR
Het Amsterdam Hersenonderzoek Register (AHR) zoekt deelnemers vanaf 18 jaar die mee willen doen aan wetenschappelijk hersenonderzoek. Schrijf u in en help mee een oplossing te vinden voor dementie en andere hersenziekten! Na inschrijving blijft u op de hoogte van (nieuwe) hersenonderzoeken waar u aan kunt deelnemen in de regio Amsterdam. Het AHR is opgericht door het VUmc Alzheimercentrum.

Amsterdam Hersenonderzoek RegisterRegistreren
U kunt zich online registreren door op de groene button hierboven te klikken en uw gegevens in te vullen. Daarna volgt er een korte vragenlijst van ongeveer 10 minuten. Op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen wij beoordelen voor welke (nieuwe) hersenonderzoeken u in aanmerking komt. Indien u kunt deelnemen, ontvangt u meer informatie over het betreffende onderzoek. U kunt voor elk onderzoek apart beslissen of u mee wilt doen of niet.

Wilt u meer informatie? 
Download hier de flyer van het AHR. U kunt ons elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken op nummer (020) 444 0816. U kunt ook een e-mail sturen naar ahr@vumc.nl.

Top