Doneer nu

Deelnemen aan onderzoek

Een overzicht van onze lopende onderzoeken vindt u op de pagina ‘lopende onderzoeken’. Patiënten van Alzheimercentrum Amsterdam kunnen tijdens een bezoek aangeven mondeling geïnformeerd te willen worden over de mogelijkheden voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier kunnen we samen bekijken of er een onderzoek is dat bij u past.

Ook kunt u deelnemen aan medicijnonderzoek. Dit is mogelijk voor patiënten met milde cognitieve stoornissen en patiënten met verschillende vormen van dementie. Medicijnonderzoek wordt uitgevoerd bij het Brain Research Center. Lees op de pagina deelnemen aan onderzoek, Brain Research Center meer over medicijnonderzoek.

Aanmelden & vragen

U kunt ook een mail sturen naar alzheimercentrum@amsterdamumc.nl. Op dit e-mailadres kunt u tevens terecht voor vragen over wetenschappelijk onderzoek.

Geen patiënt? U kunt ook mee doen!

Ook gezonde mensen en patiënten die niet onder behandeling zijn bij Alzheimercentrum Amsterdam kunnen deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie. Kijk voor meer informatie hierover op www.hersenonderzoek.nl.

Top
Volg ons via