Doneer nu

Hersenonderzoek.nl

Delen

Onderzoek is de sleutel naar oplossingen voor hersenziekten

Er is veel onderzoek nodig hersenziektes zoals alzheimer, andere vormen van dementie, parkinson en MS te verhelpen. Onderzoek geeft ons betere inzichten in oorzaken, preventie, diagnose en behandelingen.

Tekort aan deelnemers

Wereldwijd is er een groot tekort aan gezonde mensen en patiënten die deelnemen aan hersenonderzoek. Hierdoor lopen onderzoeken vertraging op en laten oplossingen voor hersenziektes langer op zich wachten. Het doel van Hersenonderzoek.nl is om onderzoek naar hersenziekten te versnellen.

De oplossing

Hersenonderzoek.nl nodigt mensen uit heel Nederland uit om deel te nemen aan hersenonderzoek. Het is een online platform waar gezonde mensen én patiënten zich kunnen inschrijven om aan te geven dat ze interesse hebben in deelname aan hersenonderzoek. Hersenonderzoekers kunnen een beroep doen op dit register. Zij kunnen aangeven welke mensen ze zoeken voor hun hersenonderzoek. Via het platform komen onderzoekers in contact met mensen die willen deelnemen aan hun studie.

Doe mee!

Wilt u ook bijdragen? Schrijf u dan in via de website. Zo kunt u meehelpen een oplossing te vinden voor dementie en andere hersenziekten.

Meer informatie vindt u op Hersenonderzoek.nl.

Top
Volg ons via