Doneer nu

Jaarbericht 2018 verschenen

Datum: 7 februari 2019 Voorzijde jaarbericht 2018
Delen

Het Jaarbericht 2018 is deze week verschenen. Bijzonder om te zien wat er in een jaar waargemaakt kan worden. Dankzij de warme betrokkenheid van heel veel mensen hebben wij in 2018 weer belangrijke stappen kunnen zetten in de zoektocht naar oplossingen voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Hartelijk dank namens alle collega’s en patiënten van Alzheimercentrum Amsterdam!

Trots

Wij kijken met trots terug op 2018, waarin zeven promovendi belangrijke onderzoeksresultaten publiceerden (pagina 18-19), de oratie van Charlotte Teunissen over een bloedtest om alzheimer te kunnen detecteren (pagina 14) en een groot aantal mensen die fantastische acties voor ons organiseerden (pagina 21-23).

Ook leest u hier het verhaal van Freek en Vivianne, wat hun drijfveer is om in ons alzheimercentrum te werken (pagina 6), waarom Nel Steerenberg ons centrum al jaren steunt (pagina 24) en de indrukwekkende verhalen van Sandy van Rossum (partner van Maarten die overleed op 33 jarige leeftijd aan frontotemporale dementie, pagina 7) en Jetske van der Schaar (schrijfster, spreekster en drager van een alzheimer-gen, pagina 10) .

Klik op de afbeelding om het Jaarbericht te lezen.

Jaarbericht 2018 verschenen

Maar we zijn er nog niet…

Ook in 2019 blijven wij onverminderd hard werken aan betere diagnostiek voor verschillende vormen van dementie en mogelijke behandelmethoden. Samen met u kunnen wij de strijd aan blijven gaan. En wij zijn ervan overtuigd dat wij, met uw onmisbare steun, onze gezamenlijke droom van een wereld zonder alzheimer kunnen realiseren.

Mocht u vragen hebben over lopende onderzoeken of de diverse mogelijkheden om ons werk te steunen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze relatiemanagers: Nicolle Dellaert of Sylvia Voogt.

Sylvia Voogt
tel. 06-11 586 169
s.voogt@vumc.nl

Nicolle Dellaert
n.dellaert@vumc.nl
tel. 06-12 714 886

Top
Volg ons via