Doneer nu

Alzheimer Sport Socks

Datum: 17 november 2020 Alzheimer Sport Socks
Delen

Wist u dat voldoende bewegen preventief kan helpen tegen dementie? Onderzoek is nodig om hier meer over te weten te komen. Dit willen wij stimuleren. Daarom lanceren we dit jaar (naast de gewone sokken) de Alzheimer Sport Socks. Net als met de gewone Alzheimer Socks gaat de volledige winst naar onderzoek aan het Alzheimercentrum Amsterdam.

Koop Alzheimer Sport Socks en steun onderzoek!

Team Alzheimer

Alzheimer Sport Socks fight alzheimerStichting Team Alzheimer (voorheen Stichting Alzheimer Lab) is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Alzheimercentrum Amsterdam, Amsterdam UMC en het bedrijfsleven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie. 

Elk jaar start er een nieuwe groep jonge professionals van verschillende bedrijven. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek middels de verkoop van Alzheimer Socks. Een paar Alzheimer Socks bestaat uit twee verschillende ontworpen sokken, dit symboliseert de verwarring waar alzheimerpatiënten dagelijks mee te maken hebben.

Alzheimer Sport Socks ontwerpMeer informatie

 

Top
Volg ons via