Doneer nu

Actie Beryl van Praag voor Alzheimercentrum Amsterdam

Datum: 28 september 2022 Actie Beryl van Praag voor Alzheimercentrum Amsterdam Alzheimer 10-daagse
Delen

foto: Chris Hoefsmit 

Veel mensen zetten zich actief in voor Alzheimercentrum Amsterdam. Daar zijn we bijzonder blij mee. We lichten graag tijdens de Alzheimer 10-Daagse de prachtige actie van Beryl van Praag uit.

Boek ‘Omdat je hersenen worden uitgegumd’

Actrice Beryl van Praag heeft het boek ‘omdat je hersenen worden uitgegumd’ geschreven. Het is een eerbetoon aan haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. De volledige opbrengst van het boek gaat naar onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

“Mijn moeder heeft de ziekte van Alzheimer, van buitenaf worden haar hersenen langzaam uitgegumd. Daarom heb ik dit boekje voor haar geschreven. Ik hoop dat ze met deze verhalen het uitgummen een beetje tegen kan gaan en dat ze nog heel lang blijft onthouden hoe bijzonder ze is. Want achter iedere patiënt met dementie zit een leven”. Beryl van Praag

Het boek kost 14,95,- (incl. verzendkosten) en is te bestellen op de website van Beryl van Praag:
> Bestel het boek hier

Beryl van Praag in Koffietijd

Afgelopen dinsdag 21 september, op Wereld Alzheimer Dag, was Beryl van Praag te gast in Koffietijd om over haar boek te vertellen.
Bekijk hieronder het fragment.

Actie voor Alzheimercentrum Amsterdam door Beryl van Praag

Meer prachtige acties

Wilt u meer weten over welke prachtige er nog meer hebben plaatsgevonden? Op de pagina Geslaagde acties ziet u ze allemaal!

Ook een actie opzetten?

Heeft u een leuk idee en wilt u zelf een actie opzetten? Ga direct van start en maak een actiepagina aan op de pagina van Alzheimercentrum Amsterdam op de website van Pifworld.
Of neem contact op met onze relatiemanager Sylvia Voogt via tel. 06-11 586 169 of stuur een mail naar s.voogt@amsterdamumc.nl.

Top
Volg ons via