Doneer nu

WasGij Team Alzheimer puzzel

Datum: 22 september 2021 Alzheimer puzzel
Delen

Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen

Team Alzheimer lanceerde in september 2021 een nieuw product, namelijk de Wasgij Destiny Special Team Alzheimer legpuzzel! Per verkochte puzzel gaat er 5 euro naar naar onderzoek naar alle vormen van dementie. Het is gezond om je hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is extra uitdagend; met dit unieke concept puzzel je niet wat je ziet op de doos maar gebruik je verbeeldingskracht om de toekomst te puzzelen! Deze legpuzzel komt uit de oude doos; hoe zou de toekomst zich uitrollen voor deze rock ‘n’ rollers? Wordt het ruig of wordt het roestig? Het is gezond om je hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen.

> Bestel de puzzel op bol.com

WasGij Team Alzheimer puzzel

Kenmerken van de puzzel:

  • Extra uitdagende legpuzzel van 1000 stukjes
  • Uniek concept: puzzel niet wat je ziet maar gebruik je verbeelding om de toekomst te puzzelen!
  • Voor elke verkochte puzzel wordt er €5 aan Team Alzheimer gedoneerd
  • Puzzel en steun team Alzheimer

Jumbo, bol.com en Team Alzheimer hebben de handen ineengeslagen om samen geld in te zamelen. Voor elke verkochte puzzel doneren Jumbo en bol.com €5 aan Team Alzheimer. Zo steunt u met de aankoop van deze puzzel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, behandeling en genezing van de ziekte van Alzheimer.

Team Alzheimer heeft als doel om met nieuwe initiatieven geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek van Alzheimercentrum Amsterdam.
> meer over Team Alzheimer

 


Activiteit 3 van de Alzheimer 10-Daagse 2021

In deze 10-Daagse organiseren we in tien dagen diverse activiteiten. Dit doen we ieder jaar rondom Wereld Alzheimer Dag om (extra) aandacht te vragen voor de ziekte van Alzheimer en andere ziekten die dementie veroorzaken. > gehele programma van de Alzheimer 10-Daagse

De strijd tegen dementie is actueler dan ooit. Met de goedkeuring in Amerika van het eerste alzheimermedicijn wordt een mooie en hoopvolle stap gezet naar een wereld zonder alzheimer. Dit toont het belang van wetenschappelijk onderzoek aan om tot oplossingen te komen. Wij gaan onverminderd door met de zoektocht en u kunt ons helpen.

Bekijk op de pagina Steun onze strijd tegen dementie wat de mogelijkheden zijn. Alle (extra) steun is zeer welkom.

Top
Volg ons via