Doneer nu

Opbrengst Alzheimer SOCKS 270.000 euro

Datum: 9 mei 2018 Help op Sokken Opbrengst Alzheimer 2017
Delen

Opbrengst Alzheimer SOCKS 2017

Weet u nog de mooie Alzheimer Socks, die een grote hit waren dit najaar? De laatste editie van de Alzheimer Socks heeft maar liefst €270.000 opgeleverd voor wetenschappelijk onderzoek van het VUmc Alzheimercentrum! Dit bedrag geeft een belangrijke impuls aan het onderzoek.

Alzheimer Socks

Opbrengst Alzheimer sokken 270.000 euro 1De Alzheimer Socks zijn twee verschillende sokken. Dit symboliseert de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks te maken krijgen. De 2017-editie van de sokken zijn ontworpen door het modeontwerper-duo Spijkers & Spijkers. Wil jij ook een held op sokken zijn? Bestel dan snel nog een paar via deze website.

Alzheimer Lab

De Alzheimer Socks zijn bedacht en ontwikkeld in het Alzheimer Lab. Dit is een initiatief waarin jonge talenten uit het bedrijfsleven hun kennis en ervaring inzetten om initiatieven op te zetten die geld voor onderzoek genereren.

Via deze weg willen wij alle deelnemers aan het Alzheimer Lab, de bedrijven die het Alzheimer Lab mogelijk maken, en alle andere betrokkenen hartelijk bedanken voor hun grote inzet.

Opbrengst Alzheimer sokken 270.000 euro 3

 

Top
Volg ons via