Doneer nu

Online seminar: ‘Omgaan met dementie’

Datum: 15 november 2018 Online seminar: ‘Omgaan met dementie’

Online seminar van CZ: ‘Omgaan met dementie’

Is de diagnose dementie gesteld bij iemand in uw omgeving? Dan gaat u waarschijnlijk steeds meer veranderingen merken bij uw naaste. De symptomen worden steeds duidelijker en uw naaste kan zich anders gaan gedragen. Dat is confronterend en ingrijpend voor uw naaste én voor u. Hoe gaat u hiermee om? En wat kunt u voor uw naaste doen?

Volg op woensdag 21 november om 19.30 het gratis online seminar van CZ: ‘Omgaan met dementie’. Hierin geven casemanager Gerben Jansen, trainer Annemarie Schouten en verpleegkundig consult Freek Gillissen advies en beantwoorden ze vragen als:

  • Met welke symptomen en veranderingen kunnen wij te maken krijgen?
  • Hoe kan ik mijn naaste hierop voorbereiden en bij ondersteunen?
  • Hoe kan ik het beste zelf omgaan met de impact van deze veranderingen?

Stel gelijk uw vraag

Hebt u een vraag over de zorg voor uw naaste tijdens het kijken? Via een persoonlijke chat kunt u uw vraag gelijk stellen aan ons team van deskundigen.

U hoeft er de deur niet voor uit

Kortom, een seminar vol praktische informatie en nuttige tips voor u als mantelzorger van iemand met dementie. Het mooie is: u hoeft er de deur niet voor uit. Volg het seminar gewoon op uw tablet, computer of smartphone.

Zo meldt u zich aan

Het seminar is gratis en iedereen kan deelnemen. Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ga naar de website van CZ en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Top
Volg ons via