Doneer nu

Nog meer grote artiesten die de challenge van het jaar aangaan!

Datum: 12 december 2017 Nog meer grote artiesten die de challenge van het jaar aangaan!
Delen

Ook Gordon, Berget Lewis, Cesar Zuiderwijk, Javier Guzman en Angela Groothuizen gaan uw uitdaging aan in de gloednieuwe comedyshow All mixed up the Challenge op 11 en 12 maart in AFAS Live in Amsterdam.

Eind november werd bekend dat Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann op een unieke manier gaan bijdragen aan de grootse theatervoorstelling All Mixed up the Challenge in AFAS Live. Vandaag maken we de volgende grote namen bekend. Ook Gordon, Berget Lewis, Cesar Zuidewijk, Javier Guzman en Angela Groothuizen komen de line-up van All mixed up the Challenge versterken.

Uniek aan deze avond is dat het publiek het programma bepaalt door de artiesten een challenge te geven. Door deze uitdaging aan te gaan ervaren de artiesten het gevoel de touwtjes uit handen te moeten geven. Dat gevoel ervaren mensen met dementie elke dag. Producent Sipke Jan Bousema: ‘Van dichtbij heb ik gezien hoe mijn vader een jaar lang in onzekerheid heeft gezeten en het dementie onderzoek heeft doorlopen. Om dementie makkelijker bespreekbaar te maken, bedacht ik samen met Stichting Event Alzheimer dit theaterconcept waarin vrolijke verwarring centraal staat.’

All mixed up the Challenge vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam en belooft een avond vol humor en hilariteit te worden. Met een breed scala aan artiesten biedt deze comedyshow de ideale kans om samen met dierbaren een unieke avond te beleven én tegelijkertijd bij te dragen aan een toekomst zonder dementie. De opbrengsten van deze bijzondere avond komen namelijk ten goede aan Alzheimer Nederland voor het wetenschappelijk onderzoek naar dementie op jonge leeftijd in het VUmc Alzheimercentrum.

Tickets voor zondag 11 en maandag 12 maart 2018 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op allmixedup.nu.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AEGON en medesponsoren PostNL en KPMG.

 

 

 

 

Top
Volg ons via