Doneer nu

Head First Race – roeien tegen Alzheimer

Datum: 8 september 2014 Head First Race roeien tegen alzheimer
Delen

Zaterdag 20 september organiseert VUmc Alzheimercentrum de ‘Head First Race’, een benefietroeiwedstrijd over 8 km (= 1 Head), samen met Alzheimercentrum zuidwest Nederland.

Op het water of op de ergometer gaan roeiers met en zonder ervaring, waaronder olympische roeiers, met elkaar de strijd aan tegen dementie. Met deze race zamelen we zo veel mogelijk geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar erfelijke factoren bij de ziekte van Alzheimer.

Roei mee of kom aanmoedigen
Enthousiaste deelnemers kunnen zich hier inschrijven, individueel of per team. Het inschrijfgeld is 50 euro per persoon, waarmee men meteen het onderzoek steunt. Natuurlijk kunt u zich ook laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen.
Tijdens de race is het ook voor toeschouwers goed toeven, bijvoorbeeld in de Aegon Picknick area met uitzicht op de races. Hier is onder andere een barista met verse koffie en koeken aanwezig en een springkussen voor kinderen.
De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, waarbij Jeroen van der Boom belangeloos op komt treden. Hij zal zijn nieuwste lied ten gehore brengen om mensen met dementie een hart onder de riem te steken.

Samen maken we er een middag van om nooit te vergeten!

Programma:

12.00 – 14.00 uur Roeiclinics, opriggeren van de boten en afhalen startnummers
14.00 – 14.15 uur Welkomstwoord
14.15 – 16.30 uur Ergometer-estafette en achtervolgingsrace in de boot
16.30 – 17.00 uur KNSRB-besturen sprint
17.00 – 19.00 uur Afsluitende borrel met optreden van Jeroen van der Boom en meet & greet met olympische roeiers!

 

Locatie: Willem Alexanderbaan Rotterdam/Zevenhuizen, ingang terrein Zuideinde 14, in Zevenhuizen

Kijk voor meer informatie op: www.headfirstrace.nl

Top
Volg ons via