Doneer nu

Bijzondere eindejaarsacties 2021

Datum: 31 december 2021 Bijzondere eindejaarsacties 2021
Delen

Aan het eind van 2021 werden weer een aantal mooie eindejaarsacties georganiseerd. Graag lichten we een paar acties van trouwe donateurs uit:

Shintō Labs

Voor het 3e jaar op rij kiest Shintō Labs ervoor om hun klanten en relaties niet met een eindejaarsgeschenk te bedanken, maar een mooie donatie te doen voor het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimercentrum Amsterdam. En hiervoor hebben zij een persoonlijke reden: de geliefde van co-founder Jurriaan is Jetske van der Schaar.

Jetske heeft een missie: om niet stil te zitten maar iets te doen tegen de ziekte van Alzheimer. Bart Rossieau licht toe: “Alle medewerkers van Shintō Labs zijn enorm onder de indruk van Jetske’s kracht en bevlogenheid, en wij steunen haar graag in deze belangrijke missie.”

Shinto labs

Jurriaan Souer & Bart Rossieau

Aegon

Naast de geweldige bijdrage als hoofdsponsor organiseert Aegon Nederland verschillende inzamelingsacties om extra bij te dragen aan het wetenschappelijk onderzoek. Zo krijgen medewerkers geen kerstpakket meer, maar kunnen zij via een poll kiezen uit 3, bij Aegon passende, goede doelen om te steunen met hun eindejaarsdonatie. Ook dit jaar kozen Aegon-medewerkers weer massaal voor het Alzheimercentrum als bestemming voor de kerstpakket actie.

Bekwaam Interim management BV

Ook Bekwaam stuurt al 4 jaar geen eindejaarsgeschenken meer toe aan hun relaties. In plaats hiervan doneren zij jaarlijks een mooi bedrag aan Alzheimercentrum Amsterdam. Hiermee steunen zij het onderzoek naar dementie op jonge leeftijd. Het team van Bekwaam draagt graag op deze manier bij aan oplossingen voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.

 

Het alzheimercentrum dankt alle initiators voor hun trouwe support!

Top
Volg ons via