Doneer nu

Alzheimer Socks: Samen stappen zetten tegen alzheimer

Datum: 4 oktober 2020 Alzheimer Socks: Samen stappen zetten tegen alzheimer 2
Delen

1 op de 5 mensen krijgt de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Een oplossing lijkt ver weg. Maar met elk paar Alzheimer Socks die u koopt, brengt  u die oplossing dichterbij. Want de opbrengst gaat volledig naar onderzoek tegen alzheimer.

De verschillende sokken symboliseren de verwarring die mensen met alzheimer dagelijks ervaren. Draag ze met liefde. Zo steunt u zichtbaar de strijd tegen alzheimer en maakt u deze slopende ziekte bespreekbaar. Elke stap telt. Dus vertel erover. Op uw werk. Onderweg. En online met #elkestaptelt.

Alzheimer Socks 2022

Alzheimer Socks: Samen stappen zetten tegen alzheimer

Je brein is het kompas waarop je altijd vertrouwt. Maar als je alzheimer hebt, voelt het alsof je kompas stukje bij beetje uit elkaar valt. De Alzheimer Socks van dit jaar staan symbool voor dit verval. Op de ene sok staat een kompas. Op de andere sok is het kompas uit elkaar gevallen. Fijne sok voor in elk type schoen.

> Koop de sokken

Alzheimer Wandel Socks

Alzheimer Socks: Samen stappen zetten tegen alzheimer 1

Wandelen stimuleert de doorbloeding en conditie van je brein. Dit lijkt de kans op alzheimer te verkleinen. Met onderzoek willen we hier meer over te weten komen. Daarom hebben we naast gewone Alzheimer Socks ook een mooie set wandelsokken ontworpen. Ze bieden extra comfort tijdens het wandelen. Trek ze aan, samen met je wandelschoenen, en kom in beweging tegen alzheimer!

> Koop de sokken

Top
Volg ons via