Doneer nu
Handleiding

ABIDE Delphi studie afgerond!

februari 2018
Delen

ABIDE Delphi afgerond

Het is niet niks, drie keer een flinke vragenlijst invullen. Maar bijna alle 192 deelnemers aan de ABIDE Delphi hebben het toch maar mooi gedaan! Met 91% hebben we echt een ongelofelijke response, en dat laat zien dat de deelnemende professionals, patiënten en mantelzorgers de studie belangrijk vonden!

Onder de deelnemers die alle drie de rondes hebben ingevuld, hebben we 15 boeken van ‘Het Alzheimer Mysterie’ mogen verloten. De winnaars zijn op de hoogte gebracht en de eerste stapel is nu de deur uit.

De dataverzameling van de ABIDE Delphi studie is nu officieel afgerond. In drie rondes hebben de deelnemers vragen beantwoord over welke informatie zij belangrijk vinden tijdens bezoeken aan de geheugenpolikliniek. Het doel? In kaart brengen welke informatie als allerbelangrijkst gezien wordt door zowel zorgverleners, patiënten als naasten van patiënten.

De volgende stap is het analyseren van de resultaten. Op basis van de resultaten willen we een advies opstellen over welke informatie het beste gegeven kan worden én wanneer in het diagnostisch traject. Want uit eerder onderzoek weten we, dat goede informatie rondom diagnostiek op de geheugenpoli heel belangrijk is!

Wij willen alle deelnemers aan dit project hartelijk bedanken!

Lees hier verder over ABIDE Delphi.

DEEL
0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
Volg ons via