Doneer nu
Handleiding

Kerst in Coronatijd

december 2020
Delen

Het einde van het jaar nadert en daarmee ook de feestdagen. Door de Lockdown zullen veel mensen dit in aangepaste vorm vieren.  Het afgelopen jaar hebben we door de deelname van veel patiënten en studiedeelnemers het onderzoek naar dementie voort kunnen zetten. Voor een deel vond dit ook online plaats. Daar willen wij iedereen hartelijk voor bedanken!

Hoe gaat het met u?

Wij zijn ook heel benieuwd hoe het nu met u gaat. Daarom sturen wij binnenkort naar velen van u een online uitnodiging om enkele vragen te beantwoorden over uw leven in deze Corona-tijd. Misschien deed u tijdens de eerste Coronagolf ook al mee met een vergelijkbare vragenlijst. Het zou ook kunnen dat u voor het eerst een uitnodiging krijgt. In beide gevallen zijn uw antwoorden heel waardevol voor ons! Samen met onderzoekers van Alzheimer Nederland, Pharos en het Ben Sajet centrum doen wij met het POLAR project onderzoek naar de gevolgen van de corona-maatregelen. Op de foto ziet u het project team – samen brengen wij u een warme kerstgroet!

Doet u mee?

Heeft u de geheugenpoli van Alzheimercentrum Amsterdam bezocht en heeft u aangegeven dat we u mogen benaderen voor extra gegevens? Dan kunt u de komende periode een uitnodiging ontvangen voor het onlineADC.  Wilt u ons nu al helpen? Neem dan contact op ons onlineADC-team via onlineADC@amsterdamumc.nl.

 

Kerst in Coronatijd

DEEL
0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
Volg ons via