Doneer nu
Handleiding

Even voorstellen: Anne Brunner & Renée Haan

mei 2019
Delen

Het SCIENCE-team heeft twee nieuwe medewerkers! Zij stellen zich graag aan u voor:

Anne Brunner

Beste SCIENCe-deelnemers en andere geïnteresseerden,

Mijn naam is Anne Brunner en sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam als neuropsycholoog op het SCIENCe onderzoek. Een aantal van jullie heeft mij al ontmoet tijdens zijn of haar jaarlijkse Anne Brunnerbezoek aan het Alzheimercentrum. Voor iedereen die ik nog niet heb ontmoet, stel ik me graag via deze weg voor. Ik werk sinds oktober 2018 met veel plezier bij het Alzheimercentrum. De eerste drie maanden heb ik gewerkt op het Catch-Cog project, waar ik al een aantal SCIENCE deelnemers heb ontmoet. Leuk om u allemaal nogmaals tegen te komen! Vanwege het zwangerschapsverlof van collega Karlijn van den Bosch heb ik haar taken voor SCIENCe tijdelijk overgenomen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het hockeyveld en daarnaast lees ik graag boeken. Verder geniet ik van de natuur wanneer het weer dat toe laat. Ik kijk uit naar de komende periode bij het SCIENCe project en hoop vele van jullie persoonlijk te ontmoeten op de volgende SCIENCe deelnemersdag.

Tot ziens!

Anne

 

Renée Haan

Beste lezer,

Mijn naam is Renée Haan en ik ben op 1 februari 2019 begonnen in het Alzheimercentrum. Ik werk onder andere als onderzoeksassistent bij het SCIENCe onderzoek, waar u mij kunt tegenkomen Renée Haantijdens uw jaarlijkse bezoek aan de onderzoeksverpleegkundige. Momenteel werk ik namelijk als invaller voor onderzoeksverpleegkundige Mardou.
Ik heb een achtergrond in de biomedische wetenschappen en de medische biologie, waarbij ik altijd al gefascineerd ben geweest door de werking van de hersenen. Ik heb al eerdere ervaring opgedaan in onderzoek naar de ziekte van Parkinson en naar de ziekte van Alzheimer en draag daar in mijn huidige functie graag weer aan bij.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar musea, bezoek ik de bioscoop, doe ik aan karate en loop ik graag met mijn twee hondjes in het bos.

Wellicht tot ziens bij uw bezoek aan het Alzheimercentrum!

Renée

DEEL
0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
Volg ons via