Doneer nu

Ik maak me hart voor… Camar Bohnen

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum. ‘𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿… ‘,

Hieronder stellen we Camar aan je voor. Samen met Vivianne Teeuwen heeft zij een missie: geld inzamelen om een online platform te ontwikkelen voor kinderen van een ouder met dementie op jonge leeftijd. Dit is een vergeten groep waarvoor momenteel geen passend zorgaanbod is in Nederland.

Ik maak me hart voor... Vivianne Teeuwen

𝙒𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙩 𝙙𝙤𝙚 𝙟𝙚 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 a𝙡𝙯𝙝𝙚𝙞𝙢𝙚𝙧𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢?
Mijn naam is Camar Bohnen en ik ben werkzaam als zorgconsulente binnen Alzheimercentrum Amsterdam. Dit houdt in dat ik voornamelijk de naasten van de patiënt spreek, voorlichtingen geef, ondersteuning biedt aan patiënten en hun naasten, inventariseer van de zorgvraag en passende zorg opstart in de eigen regio.

𝙒𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙧𝙠 𝙯𝙤 𝙡𝙚𝙪𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪?
Ook al is dementie helaas nog niet te genezen, het is voor mij een drijfveer om mensen met dementie en hun naasten zo goed mogelijk te ondersteunen bijvoorbeeld in de thuissituatie, maar ook bij acceptatie van de ziekte.

𝙄𝙠 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙞𝙟 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧…
mensen met beginnende geheugenklachten, dementie en jong gezinnen die in het dagelijks leven rondlopen met levensvragen en met deze vragen niet bij iemand terecht kunnen. Door het onderzoek wat ik, in samenwerking met de geestelijke verzorger doe, hopen wij in de toekomst de juiste en passende begeleiding te kunnen bieden voor mensen met levensvragen.
Voor jonge kinderen van ouders met dementie op jonge leeftijd ben ik samen met mijn collega Vivianne bezig om zorg te ontwikkelen. Deze kinderen zijn onterecht een vergeten groep waar weinig aandacht voor is in Nederland, terwijl zij door de dementie in het gezin veel uitdagingen tegenkomen en verantwoordelijkheden krijgen die niet bij hun leeftijd passen. Ik hoop ook in de (nabije) toekomst een bijdrage te kunnen leveren om de begeleiding en ondersteuning voor kinderen van ouders met dementie te verbeteren, zodat deze kinderen ook gewoon kinderen kunnen zijn.

❤️ Steun Camar & Vivianne – doneer nu direct!

Top
Volg ons via