Doneer nu
Handleiding

De dag van Betty Tijms

april 2020
Delen
Betty Tijms

De dag start om 7 uur met de wekker – die nog even (een stuk of 10 keer) gesnoozed wordt, want ik hoef nu toch niet met de trein. Ha voordeel 1! Na het ontbijt, eerst piano spelen om wakker te worden, en sport oefeningen op de Wii FIT. Dan gaat Skype aan en is mijn digitale kantoor geopend.

Stiekem leek het mij wel een fijn idee om verplicht thuis te werken, eindelijk focus om dat ene paper waar ik al zo enorm lang aan wil schrijven af te maken.Status paper thuiswerk week 5: nog niet af, want zoomer-de-zoom toch nog best wel druk met bellen, en dat kost toch onverwacht extra energie dan elkaar in het echt zien. En er is een nieuwe factor, ik blijk namelijk onder strikte supervisie van een werk-vrijetijds-balans toezichthouder te staan. Die start vanaf 18 uur met het versturen van dringende signalen om nou eens wat anders dan die analyses te doen. Ahum, de schuur staat nu strak in de beits.

De dag van Betty TijmsToch zitten er vooral voordelen aan mijn nieuwe werkplek: Ik heb 1 kamer voor mij alleen, inclusief twee kantoortijgers die morele ondersteuning bieden, en zo nu en dan ook jullie collega’s een kopje geven tijdens de vergaderingen. Er is hier heel veel daglicht, groen uitzicht, enorm lekkere verse espresso’s en cappuccino’s binnen handbereik, en onbeperkt piano spelen. Zou niet gek zijn om mijn werkomgeving model te laten staan voor ons toekomstige werkplekken in het nieuwe gebouw!

DEEL
0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
Volg ons via