Doneer nu

Ik maak me hart voor… Sylvia Voogt

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum. Hieronder stellen we Sylvia Voogt aan je voor.

Ik maak me hart voor... Sylvia Voogt

Wie ben je en wat doe je binnen het alzheimercentrum?

Ik ben Sylvia Voogt en werk als relatiemanager voor particuliere donateurs van Alzheimercentrum Amsterdam. Het wetenschappelijk onderzoek is afhankelijk van steun van bedrijven, vermogensfondsen, sponsors en donateurs. Ik help mensen met hun vragen over hoe ze kunnen bijdragen en ben het aanspreekpunt voor iedereen die een gift wil doen voor het onderzoek.

Wat maakt het werk zo leuk voor jou/ wat drijft jou?

De bijzondere en hartverwarmende verhalen van onze donateurs raken mij steeds opnieuw. Vaak hebben zij, als patiënt of naaste, een heel persoonlijke drijfveer om het onderzoek te steunen en dat is een grote inspiratie voor mij. Hun trouwe steun motiveert het bevlogen team om ons keihard in te blijven zetten voor een betere toekomst voor onze patiënten.

Ik maak me hart voor…

alle fantastische donateurs die op allerlei manieren bijdragen aan de strijd tegen dementie. Samen kunnen we oplossingen voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie dichterbij brengen. Wij zijn gigantisch dankbaar voor alle onmisbare support!

Top
Volg ons via