Doneer nu

Ik maak me hart voor… Romy Djojosoetirto

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum.

Ik maak me hart voor... Romy

𝙒𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙩 𝙙𝙤𝙚 𝙟𝙚 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙖𝙡𝙯𝙝𝙚𝙞𝙢𝙚𝙧𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢?
Ik ben Romy Djojosoetirto en ik ben neuropsycholoog, onderzoeksassistent en online communicatiemedewerker bij Alzheimercentrum Amsterdam. Als neuropsycholoog ben ik werkzaam op de geheugenpoli en zie ik patiënten voor neuropsychologisch onderzoek. Als onderzoeksassistent draag ik bij aan de dataverzameling voor het SCIENCe project en de FINGER-NL studie.
Ook houd ik mij bezig met de online communicatie van ons centrum. Samen met mijn collega Melanie Bemer probeer ik weer te geven wat er allemaal in het alzheimercentrum gebeurt en daarbij zo duidelijk en breed mogelijk de onderzoeksresultaten onder de aandacht te brengen.

𝙒𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙧𝙠 𝙯𝙤 𝙡𝙚𝙪𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪?
Mijn werk is heel erg divers en nooit saai! Zo werk ik deels in de patiëntenzorg en draag ik bij aan de diagnostiek (wat belangrijk is voor passende zorg), kan ik mij inzetten voor de wetenschap en probeer ik online onze kennis zo goed mogelijk naar buiten te brengen.

𝙄𝙠 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙞𝙟 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧…
…alle patiënten met een vorm van dementie en hun naasten. Samen met mijn collega’s zet ik mij in voor een toekomst waar dementie geen mysterie meer is.

Top
Volg ons via