Doneer nu

Ik maak me hart voor… Ghiselinde Meijs

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum.

Ik maak me hart voor... Ghiselinde

𝙒𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙩 𝙙𝙤𝙚 𝙟𝙚 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙖𝙡𝙯𝙝𝙚𝙞𝙢𝙚𝙧𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢?
Ik ben Ghiselinde Meijs en werk als Event Manager bij Alzheimercentrum Amsterdam. Ik organiseer allerlei soorten bijeenkomsten voor patiënten, familieleden, mantelzorgers, zorgprofessionals en begunstigers van ons centrum.

𝙒𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙧𝙠 𝙯𝙤 𝙡𝙚𝙪𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪?
Ondanks dat ik zelf geen medische achtergrond heb, kan ik toch door middel van de evenementen iets voor de patiënten betekenen. Tijdens deelnemersdagen en nascholingen bijvoorbeeld worden de nieuwste, wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen gedeeld en tijdens het Dinner2Remember en het Concert om niet te Vergeten, die we jaarlijks organiseren, wordt veel geld opgehaald en dat is onmisbaar voor het onderzoek naar de oorzaken van de hersenziektes die leiden tot dementie en hopelijk uiteindelijk tot een oplossing.

𝙄𝙠 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙞𝙟 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧…
meer aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere ziektes die dementie tot gevolg hebben zodat we deze ziektes de wereld uit kunnen helpen!

Top
Volg ons via