Doneer nu

Ik maak me hart voor… Anne Dreves

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum.

Ik maak me hart voor... Anne Dreves

𝙒𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙩 𝙙𝙤𝙚 𝙟𝙚 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙖𝙡𝙯𝙝𝙚𝙞𝙢𝙚𝙧𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢?
Mijn naam is Anne Dreves. Ik ben projectmanager van het #ABOARDproject. ABOARD (A Personalized Medicine Approach for Alzheimer’s Disease) is een publiek-private samenwerking van meer dan 30 partners. Dit onderzoeksproject wordt uitgevoerd door een landelijk, multidisciplinair consortium. Samen werken wij aan behandeling op maat voor alzheimer. ABOARD wordt geleid door prof. dr. Wiesje van der Flier.

𝙒𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙧𝙠 𝙯𝙤 𝙡𝙚𝙪𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪?
Als projectmanager van ABOARD werk ik samen met tal van inspirerende collega’s die zich vanuit alle hoeken van Nederland in diverse functies en organisaties bezighouden met de ziekte van Alzheimer. Het publiek-private en nationale karakter van ABOARD maakt het project uniek en mijn baan ontzettend veelzijdig.

𝙄𝙠 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙞𝙟 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧…
…een toekomst met gepersonaliseerde diagnostiek, predictie en preventie van alzheimer. Ik zet mij in voor een gestroomlijnde samenwerking tussen alle projectpartners van het ABOARD-project, zodat zij hun onderzoeksactiviteiten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Top
Volg ons via