Doneer nu

Ik maak me hart voor… Aniek van Gils

𝗜𝗸 𝗺𝗮𝗮𝗸 𝗺𝗶𝗷 𝗵𝗮𝗿𝘁 ❤️ 𝘃𝗼𝗼𝗿…

Dat is de naam van onze nieuwe reeks om onze collega’s aan je voor te stellen die zich met hart en ziel inzetten voor ons centrum.

Ik maak me hart voor... 5

Wie ben je en wat doe je binnen het alzheimercentrum?
Ik ben Aniek van Gils en ik ben arts en onderzoeker. Dat betekent dat ik in mijn rol als arts patiënten zie op de geheugenpoli én dat ik promotieonderzoek doe. Mijn onderzoek gaat over het gebruik van computerhulpmiddelen om enerzijds artsen te ondersteunen in de – soms uitdagende – dementiediagnostiek en anderzijds de communicatie rondom de diagnose te verbeteren!

Wat maakt het werk zo leuk voor jou/ wat drijft jou?
Ik hou heel veel van het werken met mensen, of dat nou de patiënten zijn op de poli of de fijne collega’s in het Alzheimercentrum. Daarnaast vind ik het geweldig dat ik in mijn werk als onderzoeker hopelijk een steentje kan bijdragen aan (het verbeteren van) patiëntgerichte zorg. Deze combinatie maakt dat ik helemaal op mijn plek zit bij het alzheimercentrum!

Ik maak me hart voor…
het verbeteren van patiëntgerichte zorg én patiëntgerichte communicatie, zodat de patiënten en hun naasten die geconfronteerd worden met de diagnose dementie goed begrijpen wat er met hen aan de hand is en de juiste handvatten kunnen krijgen om met de situatie om te gaan.

Top
Volg ons via