Doneer nu
Alzheimercentrum Amsterdam

Donateur aan het woord: Nel Steerenberg

Ik hoop het Alzheimercentrum nog lang te kunnen steunen

Donateur aan het woord: Nel SteerenbergEen val omdat ik de tram probeerde te halen, bracht mij in 2014 naar VUmc. Ik kwam daar terecht op de afdeling Traumatologie en was onder de indruk van de chirurg en alle medewerkers. Na een periode van revalidatie was ik weer eens in VUmc en daar las ik het donateursblad Eigenwijs. Dat bracht me op het idee om een maandelijkse donatie te gaan doen, om op die manier mijn waardering voor het ziekenhuis te uiten. Regelmatig maak ik ook extra donaties over voor alzheimeronderzoek. Mijn moeder had alzheimer en het is echt een vreselijke ziekte waar een oplossing voor moet komen.

Gedreven onderzoekers

Ik vind het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt in Alzheimercentrum Amsterdam. Heel aardig dat ik iets terugkrijg voor mijn steun, zoals een donateursblad en uitnodigingen voor bijeenkomsten als Wereld Alzheimerdag en de Lunch & Learn bijeenkomsten. Het is heel interessant om te horen welke ontwikkelingen er zijn binnen het wetenschappelijk onderzoek. En die jonge onderzoekers vinden het ook leuk als er belangstelling is voor hun belangrijke werk. Alle gedreven onderzoekers wil ik heel veel succes wensen. Ik hoop Alzheimercentrum Amsterdam nog lang te kunnen steunen en zo een klein steentje bij te dragen aan die noodzakelijke oplossing.

Wilt u Alzheimercentrum Amsterdam ook steunen? Meer informatie vindt u hier.

Top
Volg ons via