Alzheimercentrum Amsterdam

Kom in actie!

Veel mensen willen graag iets doen en zich actief inzetten voor Alzheimercentrum Amsterdam. Daar zijn wij altijd bijzonder blij mee!

Organiseer een actie

Heeft u een leuk idee en wilt u zelf een actie opzetten? Deze tips helpen u goed op weg. Ga direct van start en maak een actiepagina aan op Pifworld.
Pifworld is een platform waarbij u heel gemakkelijk uw actie kunt delen met bijvoorbeeld vrienden, familie en/of collega’s en mensen kunnen er veilig online doneren. Op zoek naar inspiratie? Deze prachtige acties gingen u voor.

 

Vraag een cadeau

Steeds meer mensen grijpen een bijzondere gebeurtenis of feestelijke gelegenheid aan om geld in te zamelen voor ons onderzoek. Een prachtig gebaar dat wij zeer waarderen.

Viert u een verjaardag, geboorte of geeft u een feestje en wilt u uw gasten een bijdrage vragen voor Alzheimercentrum Amsterdam? Met Split A Gift organiseert u heel eenvoudig het cadeau dat u wilt krijgen en het percentage dat u aan ons geeft. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het werkt.

Kom in actie! 1

Voor bijzondere gelegenheden kunt u ook onze donatiebox aanvragen. Er zijn 2 varianten beschikbaar: een feestelijke box voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of huwelijksfeest; en een herinneringsbox voor tijdens een herdenkingsdienst of uitvaart.

Contact

Neem voor meer informatie of het aanvragen van de donatiebox contact op met Sylvia Voogt via tel. 020 – 444 5598 of s.voogt@vumc.nl

Top
Volg ons via