Doneer nu

Masterclass jonge mensen met dementie voor zorgprofessionals

Masterclass jonge mensen met dementie voor zorgprofessionals Start datum: 02/12/2021
Eind datum: 02/12/2021

Er waren grootse plannen voor dit jaar voor casemanagers voor jonge mensen met dementie. Regelmatig bij elkaar komen, consultatie, casuïstiekbesprekingen en colleges over de laatste ontwikkelingen in onderzoek naar diagnostiek en behandeling van oorzaken van dementie. Helaas gooit covid roet in het eten en is het op dit moment nog onduidelijk wanneer we weer fysiek bij elkaar kunnen komen om bovenstaande droom tot leven te laten komen.

Daarom gaan wij mee in de nieuwste ontwikkelingen en willen wij de casemanagers en andere zorgprofessionals uitnodigen deel te nemen aan onze Masterclasses jonge mensen met dementie. We hebben een selectie gemaakt van onderwerpen die nog weinig bekend zijn en waar weinig aandacht in de media voor is. De colleges worden via ZOOM gegeven van 16.00 – 19.00 uur.

2 december 2021

Masterclass 4: Taal en Dementie

  • Antoinette Keulen diagnostiek taal:  welke behandelingen zijn er mogelijk?
  • Yolande Pijnenburg welke oorzaken van dementie geven taalstoornissen
  • Vivianne Teeuwen en Camar Bohnen over supportgroepen

Heeft u vragen over de inhoud van deze masterclasses, neem dan contact op met Freek Gillissen via f.gillissen@amsterdamumc.nl.

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 5000 per organisatie. Dit bedrag is inclusief:

  • 4 masterclasses van ieder ongeveer 2,5 uur over uiteenlopende onderwerpen
  • 3 accreditatiepunten per masterclass, dus in totaal 12 punten per persoon
  • Accreditatiepunten voor 10 deelnemers (dit zijn elke keer dezelfde 10 mensen)

Indien er naast de 10 deelnemers nog meer mensen mee willen luisteren naar wat er gezegd wordt tijdens de masterclasses, dan kan dat kosteloos. Er wordt voor deze deelnemers geen accreditatie aangevraagd. Mocht uw organisatie dit wel willen dan kan dat uiteraard en vragen wij € 40 per persoon extra. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Het is niet mogelijk op individuele basis mee te doen aan deze webinars. De organisatie draagt zorg voor het volledig aanleveren van de deelnemerslijsten, maar de betaling à €40 kan na overleg met de organisatie hieronder gebeuren.

Aanmelden

Aanmeldingen o.v.v. namen en BIG-nummers van de deelnemers kunnen doorgegeven worden aan event manager Ghiselinde Meijs via g.meijs@amsterdamumc.nl.

 
Top
Volg ons via