Doneer nu

Lunch & Learn | Chronische Traumatische Encefalopathie: Neurodegeneratie na recidiverend hoofd-hersenletsel

Jort Vijverberg Datum: 18/02/2021

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie? Wilt u ervaringen uitwisselen met anderen die ook te maken hebben met dementie?

Doe dan mee aan onze VIRTUELE Lunch & Learn bijeenkomst. Terwijl u luncht, vertelt een expert via ZOOM over de nieuwste inzichten rondom een bepaald onderwerp.

Deze keer vertelt Dr. Everard (Jort) Vijverberg, neuroloog en senior onderzoeker Alzheimercentrum Amsterdam over Chronische Traumatische Encefalopathie: Neurodegeneratie na recidiverend hoofd-hersenletsel.

VOOR WIE? Voor iedereen die te maken heeft met dementie. Partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden: iedereen is welkom.

WAAR? Bij u thuis aan de keukentafel of op de bank via www.zoom.us

TIJD? 12:00 uur tot 13:00 uur.

Wilt u hieraan meedoen? Schrijf u dan in via het aanmeldformulier hieronder. Wij sturen u vóór aanvang een mail met daarin de ZOOM link en code. Er kunnen maximaal 100 personen meedoen.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van ZOOM dan kunt uw bellen naar 020 4440612 of mailen naar evenementen-alzheimercentrum@amsterdamumc.nl.

_______________________________________________________________________

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten en nieuws van Alzheimercentrum Amsterdam? Klik dan hier.

_______________________________________________________________________

 

 

Aanmelden voor de Lunch & Learn op 18 februari 2021

Top
Volg ons via