Doneer nu

Alzheimer Actueel Special Edition 2021

Alzheimer Actueel Special Edition 2021 Datum: 23/09/2021

In september vindt wederom de Alzheimer 10-Daagse plaats, waarmee Alzheimercentrum Amsterdam extra aandacht vraagt voor dementie en de noodzaak van wetenschappelijk onderzoek om oplossingen dichterbij te brengen.

Traditiegetrouw geven wij dan een update van de zorg voor patiënten en het onderzoek tijdens Alzheimer Actueel: een bijeenkomst voor patiënten, mantelzorgers, donateurs en andere belangstellenden met updates van onder andere Prof. dr. Philip Scheltens, Prof. dr. Yolande Pijnenburg en Prof. dr. Wiesje van der Flier.

Tijdens deze digitale editie van Alzheimer Actueel krijgt u een update van het wetenschappelijk onderzoek. Enkele getalenteerde onderzoekers vertellen over hun veelbelovende projecten en de nieuwste Alzheimer Socks worden aan u gepresenteerd. Ook nemen wij u mee in de belevingswereld van een familielid van een patiënt en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door singer songwriter Lisa Ké en Trijntje Oosterhuis.

Graag nodigen wij u uit voor deze speciale editie van Alzheimer Actueel op donderdag 23 september van 14.00 – 15.30 uur.

Wij hopen u dan online te mogen begroeten!

_______________________________________________________________________

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten en nieuws van Alzheimercentrum Amsterdam? Klik dan hier.

_______________________________________________________________________

 

Aanmelden voor Alzheimer Actueel Special Edition 2021

Top
Volg ons via