Doneer nu

ABOARD Webinar #11 | Ontwikkelingen in de digitale diagnostiek van dementie: Het meten van cognitie en het dagelijks functioneren

ABOARD Webinar #11 | Ontwikkelingen in de digitale diagnostiek van dementie: Het meten van cognitie en het dagelijks functioneren Datum: 27/09/2024

Delen

Alzheimer raakt ons allemaal. We weten nog veel te weinig over deze nare ziekte, maar wetenschappelijk onderzoek brengt ons steeds verder. ABOARD, voluit A Personalized Medicine Approach for Alzheimer’s Disease, is een grootschalig onderzoeksproject dat werkt aan een toekomst met gepersonaliseerde diagnostiek, predictie en preventie van alzheimer. ABOARD wordt uitgevoerd door een landelijk, publiek-privaat consortium. Deze maand start er vanuit het ABOARD-project een reeks webinars getiteld ‘Alzheimer Uitgelegd’. Elke drie maanden verzorgt één van de onderzoeksgroepen uit het consortium een webinar, met steeds een ander onderwerp in de schijnwerpers. De webinars zijn gratis en toegankelijk voor iedereen met interesse in alzheimer.

DATUM: 27 september 2024

TIJD: 14.00 – 15.00 uur

WAAR: online via Zoom

THEMA: Ontwikkelingen in de digitale diagnostiek van dementie: Het meten van cognitie en het dagelijks functioneren

SPREKER: Sietske Sikkes

Wilt u hieraan meedoen? Schrijf u dan in via het aanmeldformulier hieronder. Wij sturen u een dag vóór aanvang een mail met daarin de ZOOM link en code.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van ZOOM dan kunt uw bellen naar 020 4440612 of mailen naar evenementen-alzheimercentrum@amsterdamumc.nl.

 

Op de hoogte blijven van het ABOARD-project? klik hier

Op de hoogte blijven van Alzheimercentrum Amsterdam? klik hier

 

Aanmelden voor het ABOARD Webinar op 27 september 2024

Top
Volg ons via