Doneer nu

Handleiding

Handleiding

10 februari 2020

Over dit forum

Op dit forum leest u tips, ervaringen en vragen van mensen die met ziektes die dementie veroorzaken te maken hebben. U kunt aan andere lotgenoten vragen stellen. Ook worden de berichten (regelmatig) bekeken door de beheerders van Alzheimercentrum.

Privacy

Om uw privacy te beschermen zijn al uw berichten op het forum anoniem. Alleen de datum waarop het bericht is geplaatst is zichtbaar. Wilt u verder lezen over hoe wij omgaan met privacy? Klikt u hier voor onze privacy statement.

Berichten lezen

Om berichten te lezen op het forum hoeft u niet in te loggen. U kunt op berichten klikken in het overzicht of u kunt een specifiek onderwerp zoeken in de zoekbalk. De zoekbalk vindt u rechts bovenaan het overzichtscherm.

Stel een vraag

Iedereen kan een vraag stellen op het forum. Als u een vraag wilt stellen drukt u op groene knop “stel een vraag”, deze vindt u op het overzichtscherm links bovenaan. Bij uw vraag geeft u uw emailadres op. Uw emailadres wordt nooit getoond bij uw vraag. Alleen de datum van het bericht is zichtbaar. Uw emailadres wordt opgeslagen aan de achterkant van de website. Wij gebruiken het emailadres alleen voor het beheer van het forum, bijvoorbeeld wanneer er grof taalgebruik wordt gebruikt. Wilt u op de hoogte blijven van reacties die binnenkomen op uw vraag? Vinkt u dan onder uw vraag het hokje aan voor “Houd me op de hoogte van volgende reacties via e-mail”.

Een reactie plaatsen

Onder elk bericht vindt u de mogelijkheid  om een reactie te geven in de vorm van een groene knop “reactie plaatsen”. Bij uw reactie geeft u uw emailadres op. Uw emailadres wordt nooit getoond bij uw reactie. Alleen de datum van de reactie is zichtbaar. Uw emailadres wordt opgeslagen aan de achterkant van de website. Wij gebruiken het emailadres alleen voor het beheer, bijvoorbeeld wanneer er grof taalgebruik wordt gebruikt. Wilt u op de hoogte blijven van vervolgreacties die binnenkomen op uw reactie? Vinkt u dan onder uw reactie het hokje aan voor “Houd me op de hoogte van volgende reacties via e-mail”.

Een bericht verwijderen

Wilt u uw vraag of uw reactie verwijderen? Stuurt u dan een e-mail aan website-alzheimercentrum@vumc.nl. Geeft u in uw mail het onderwerp van uw vraag/reactie aan en de datum van het bericht. Wij laten u per e-mail weten als het bericht is verwijderd.

Het forum van de supportgroepen

Heeft u meegedaan aan een van de supportgroepen van Alzheimercentrum Amsterdam? Dan kunt u toegang krijgen tot een privégedeelte op het forum, waarbinnen u met andere deelnemers uit uw supportgroep kunt napraten. Indien u hier toegang tot wilt dan kunt u dit laten weten door een email te sturen aan website-alzheimercentrum@vumc.nl.

Heeft u vragen?

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de beheerders van het forum. Stuurt u een e-mail naar website-alzheimercentrum@vumc.nl of belt u met 020-4448525

 

Top
Volg ons via