Doneer nu

FTD steeds meer in het nieuws, awareness….

 • Auteur
  Berichten
 • FTD steeds meer in het nieuws, awareness….

  Beantwoorden
  #9870 Reageer
  Avatar
  Margreet
  Bijdrager

  FTD steeds meer in the picture

  Belangrijk is het dat de FRONTO TEMPORALE DEMENTIE (FTD) steeds meer in het nieuws komt, daar er dan meer begrip komt en is voor partners en familie, erkenning & herkenning…
  De FTDlotgenoten (http://www.ftdlotgenoten.nl) doen veel voor lotgenoten, op onze site, lotgenootdagen en een besloten forum, dat is soms fijn om bepaalde vragen te stellen die je niet openbaar wil stellen… en anderen anders ook niet antwoorden.

  Zelf ben ik vanaf het begin heel open geweest dat mijn man FTD heeft daar het zo belangrijk is om mensen om je heen te hebben, te krijgen die je helpen, want het is heel erg zwaar..
  Ik ben ondertussen 5 jaar verder en heb m’n draai’ gevonden, balans.. Mede door de FTDlotgenoten, waar je een luisterend oor hebt en krijgt. En nu ook hier. SUPER!

  Belangrijk, leren van elkaar, elkaar helpen en zo kunnen ze bij het VUmc Alzheimercentrum ook leren van mensen die schrijven.

  Ik heb mn eigen website (http://www.margreetmantel.nl) online gegooid op WERELD ALZHEIMER DAG – ik zeg altijd WERELD DEMENTIE DAG om zo alle vormen van dementie te benoemen. Mijn ervaringen staan erop, tips, blogs etc. hoop dat het andere mensen kan helpen… dáár doe ik het voor…

  Er is ook een Facebookpagina van de FTDlotgenoten & op Twitter… zo timmeren we aan de weg.

  groeten Margreet

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reactie plaatsen

Op het forum kunt u een reactie geven op een bericht van iemand anders. U registreert zich dan met uw emailadres. Uw e-mailadres wordt niet getoond op het forum. Berichten zijn volledig anoniem. Als u melding wilt krijgen van vervolgreacties vink dan de checkbox aan.

Mijn informatie:

Top
Volg ons via