Doneer nu
Alzheimercentrum Amsterdam

Kringen

Het Genootschap

Bent u in de gelegenheid om ten minste € 2.000 per jaar te schenken (mogelijk met onderhandse akte voor aftrekbaarheid) dan kunt u lid worden van het Genootschap tot steun van Alzheimercentrum Amsterdam. Vier keer per jaar komen de leden van het Genootschap bij elkaar om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar dementie. Dit kan zijn in een museum, in het Alzheimercentrum zelf in aanwezigheid van jonge onderzoekers en professoren en een keer per jaar tijdens een bijzonder diner.

Contact

Bent u hierin geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met Sylvia Voogt op telefoonnummer 06-11 586 169 of per mail naar s.voogt@vumc.nl.

Kennis Kring

Wanneer u aan ons kenbaar maakt dat u Alzheimercentrum Amsterdam wilt begunstigen in uw testament, dan nodigen wij u van harte uit om toe te treden tot de Kennis Kring. Leden van deze kring worden uitgenodigd voor diverse activiteiten als uiting van onze dankbaarheid en waardering voor uw toekomstige steun.

Contact

Wilt u onze nalatenschapsbrochure geheel vrijblijvend opvragen of hebt u vragen over de Kennis Kring? Neemt u dan contact op met: Sylvia Voogt via tel. 020 – 444 5598 of stuur een mail naar s.voogt@vumc.nl.

Top
Volg ons via