Damloop voor Alzheimer 2017

Kom in actie!

Damloop voor Alzheimer: doe mee!

Graag nodigen wij je uit om samen met Aegon en het VUmc Alzheimercentrum op zondag 17 september de Damloop voor Alzheimer te lopen. Na twee succesvolle edities van de Damloop voor Alzheimer zijn we dit jaar natuurlijk weer van de partij! Het doel is om met 200 mensen te starten en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

Hoe werkt het?
Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag tijdens dit mooie Amsterdamse hardloopevenement. Wij regelen jouw startbewijs, hardloopshirt, lunch, en afsluitend een borrel met welverdiende happen in de Schreierstoren. Tijdens de voorbereiding kan je meetrainen met het Alzheimerteam. Hardloopmaatjes, vrienden en familie zijn ook welkom om mee te lopen! In ruil voor dit alles vragen we je om 250 euro aan sponsorgeld op te halen voor Alzheimer. Natuurlijk helpen we je daarbij met tips en een kant en klaar online platform.

Training
Twijfel je of je die 16 kilometer haalt? Dat is niet nodig! Je kunt elke donderdag vanaf 17:00 meetrainen met het Alzheimerteam zodat je klaargestoomd wordt voor 17 september. Er zal zowel een cursus voor beginners als voor gevorderden starten. Ook individuele schema’s behoren tot de mogelijkheden.

Aanmelden?
Vul snel je gegevens in om zeker te zijn van je startbewijs. Wij zijn ook te bereiken op damloop-alzheimercentrum@vumc.nl.Damloop voor Alzheimer 2017

Sportieve groeten,
De damloopcommissie,
Emma, Tessa, Arno en Jurre

Damloop tegen Alzheimer blog Arno en Jurre 3
Top