Damloop voor Alzheimer 2017

Kom in actie!

Damloop voor Alzheimer: doe mee!

Na twee zeer succesvolle edities van de Damloop voor Alzheimer zijn we dit jaar weer van de partij! Graag nodigen wij jullie uit om samen met Aegon op zondag 17 september met 200 man aan de start te verschijnen. Het doel van onze deelname is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

Hoe werkt het?
Wij bezorgen jou een onvergetelijke dag tijdens het mooiste hardloopevenement van Amsterdam! We regelen jouw startbewijs, hardloopshirt, lunch, en afsluitend een borrel met hapjes in de Schreierstoren aan de Piet Heinkade, op steenworp afstand van de start. We zorgen natuurlijk ook dat we je vanaf de finish naar de borrel brengen! Hardloopmaatjes, vrienden en familie zijn vanzelfsprekend ook welkom om mee te lopen. In ruil daarvoor vragen we jullie om 250 euro aan sponsorgeld op te halen. Natuurlijk gaan we je daar mee helpen met tips en een online platform.

Training
Twijfel je of je die 16 kilometer haalt? Dat is niet nodig, je kunt elke donderdag vanaf 17:00 meetrainen met het Alzheimerteam zodat je klaargestoomd wordt voor 17 september. Er zal zowel een cursus voor beginners als voor gevorderden starten. Ook individuele schema’s behoren tot de mogelijkheden.

Aanmelden?
Vul hier onder je gegevens in om zeker te zijn van je startbewijs. Wij zijn ook te bereiken op damloop-alzheimercentrum@vumc.nl.Damloop voor Alzheimer 2017

Sportieve groeten,
De damloopcommissie,
Emma, Tessa, Arno en Jurre

Aanmelden Damloop voor Alzheimer 2017

    Twijfel je of je die 16 kilometer haalt? Dat is niet nodig, je kunt elke donderdag vanaf 17:00 meetrainen met het Alzheimerteam.
Top