Doneer nu
Handleiding

Update van het Catch-Cog project: Philippe neemt afscheid, Mandy stelt zich voor!

januari 2018
Delen

Deze blog gaat over een verandering in het Catch-Cog team. Philippe Lee Meeuw Kjoe neemt afscheid van ons, omdat hij een nieuwe baan heeft. Mandy ter Haar zal zijn Catch-Cog taken overnemen. Hieronder leest u het afscheid van Philippe, en stelt Mandy zichzelf aan u voor.

Philippe:

“Het jaar 2018 is net begonnen en ondertussen loopt het Catch-Cog onderzoek nog steeds door. Het is dus weer tijd voor een update. Inmiddels heeft een groot aantal deelnemers alle vier de (huis)bezoeken afgerond. Maar er vinden nog steeds dagelijks testbezoeken plaats! De onderzoekers reizen het hele land door, en worden overal altijd even vriendelijk ontvangen door de deelnemers. Wij vinden het mooi om te zien hoeveel tijd en moeite onze deelnemers in dit onderzoek steken, en zijn hier uiteraard erg dankbaar voor.

Het is dan ook met gemengd gevoel dat ik, Philippe, het Catch-Cog onderzoek ga verlaten. Wel met een mooie reden: ik ga beginnen met een promotieonderzoek bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Mijn onderzoek daar zal zich richten op cognitieve klachten bij kanker en de behandeling daarvan. Naar mijn mening tevens een zeer interessant onderwerp, waarbij nog veel vragen te beantwoorden zijn. Ik heb veel zin om aan mijn nieuwe baan te beginnen!

Ik zou graag alle Catch-Cog deelnemers willen bedanken voor hun altijd hartelijke ontvangst en de openheid waarmee zij het onderzoek in zijn gegaan. Het was me een genoegen om u allemaal te mogen ontmoeten. Uw deelname is heel erg belangrijk, want zonder u zou onderzoek niet mogelijk zijn! Uiteraard zullen mijn Catch-Cog taken worden overgenomen. Onze nieuwe collega Mandy ter Haar zal mijn plaats innemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor. Waarschijnlijk ziet u Mandy bij een volgend bezoek!”

Mandy:

“Met dank aan Philippe voor het overdragen van zijn taken, wil ik mezelf graag voorstellen als het nieuwe teamlid van het Catch-Cog project. Philippe gaat een mooie nieuwe uitdaging aan, wat ervoor gezorgd heeft dat ook ik een mooie nieuwe uitdaging aan mag gaan; namelijk als onderzoeksassistent bij het Catch-Cog project!

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als neuropsycholoog. Mijn interesse in de neuropsychologie is begonnen tijdens mijn tweede jaar van de studie Psychologie die ik aan de Vrije Universiteit heb gevolgd. Ik ben begonnen als testleider en onderzoeksassistent bij de Vrije Universiteit en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Daarnaast heb ik in het kader van mijn master Klinische Neuropsychologie stage gelopen bij het Alzheimercentrum van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Door deze stage is mijn interesse in dementie gegroeid en ik wil graag een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie. Door mijn stage ben ik al bekend met het Alzheimercentrum en de verschillende onderzoeken die er lopen. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging, en kijk ernaar uit om alle deelnemers van het Catch-Cog project te mogen ontmoeten. Laten we er samen tegenaan gaan!”

Veel Catch-Cog deelnemers zullen Philippe één of meerdere malen gezien hebben. Hij neemt per januari afscheid van het Catch-Cog project.

Update van het Catch-Cog project: Philippe neemt afscheid, Mandy stelt zich voor!

Mandy start per januari als onderzoeksassistent bij Catch-Cog! U zult haar vast ontmoeten binnenkort.
DEEL
2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • J.M. Nuijens schreef:

    Het meedoen aan jullie test bracht ons niet alleen tot het bewuster omgaan met ons geheugen maar ook het ondergaan van de vragen was bijna gezellig.
    Gaarne doen we weer mee met een volgende test. groetjes, N en J

  • Roos Jutten schreef:

    Bedankt voor jullie warme woorden! Fijn om te horen dat jullie deelname aan ons onderzoek als prettig ervaren hebben. Hartelijke groet, namens het Catch-Cog team, Roos

Top
Volg ons via