Doneer nu

Lions steunen Alzheimercentrum en vluchteling-studenten

Datum: 13 juni 2017 Lions steunen Alzheimercentrum en vluchteling-studenten
Delen

Bussum, 12 juni 2017

Op 15 januari organiseerden Codacapo Music Management en Lionsclub Bussum-Godelinde voor de 13e keer het JBR Nieuwjaarsconcert. Het VUmc Alzheimercentrum en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF zijn de 2 goede doelen die met de opbrengst van dit benefietconcert worden ondersteund. De opbrengst van het concert is maandagavond 12 juni overhandigd aan Dr. Rik Ossenkoppele en Drs. Anita van Loenhoud van het VUmc Alzheimercentrum en Mariette Flipse van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Zij ontvingen ieder een cheque van € 12.500 uit handen van Lionslid Bart Orth en Iemke Imhof van hoofdsponsor JBR.

Het VUmc Alzheimercentrum doet wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen dementie en geeft zorg aan patiënten. Het UAF ondersteunt sinds 1948 hoogopgeleide vluchtelingen bij het vinden van een passende maatschappelijke positie.

FOTO: vooraan vlnr: Dr. Rik Ossenkoppele en Drs. Anita van Loenhoud (VUmc Alzheimercentrum), Mariette Flipse, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF,  Mariette Flipse.
Achteraan vlnr: Ronald van Rijn, Pieter Romer en Bart Orth (Lionsclub Bussum Godelinde) en Iemke Imhof (JBR).

Top
Volg ons via