Doneer nu
Alzheimercentrum Amsterdam

Lunch & Learn XL

Lunch & Learn XL Datum: 12/09/2019

Graag nodigen wij u tijdens de Alzheimer 10-Daagse uit voor de Lunch & Learn XL! Deze zal plaatsvinden op donderdag 12 september 2019 van 12:00 uur-13:00 uur in De Veranda.

Yolande Pijnenburg

Dr. Yolande Pijnenburg

Sprekers
Dit keer vertellen Dr. Jort Vijverberg en Dr. Yolande Pijnenburg, beiden neuroloog en senior onderzoeker bij Alzheimercentrum Amsterdam over Frontotemporale Dementie (FTD). Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere aanwezigen.

Voor wie
Voor iedereen die te maken heeft met dementie. Partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden: iedereen is welkom

Jort Vijverberg

Dr. Jort Vijverberg

Locatie
De Veranda
Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam
www.deveranda.nl

Het is op deze locatie niet toegestaan om uw eigen lunch mee te nemen. Vanzelfsprekend zal er koffie en thee voor u zijn.

Tijd
12.00 – 13.00 uur

Komt u ook?
De toegang is gratis maar we vragen u vriendelijk u aan te melden via deze pagina. Heeft u nog vragen? Stel ze via 020 4440612 of via mailto:evenementen-alzheimercentrum@vumc.nl.


Deze Lunch & Learn XL is onderdeel van de Alzheimer 10-Daagse. 10 dagen met 10 activiteiten in de aanloop naar Wereld Alzheimer Dag op 21 september om (extra) aandacht te vragen voor de ziekte van Alzheimer en andere ziektes die dementie veroorzaken.

U kunt ook helpen. Doneer nu en steun vandaag nog het onderzoek van Alzheimercentrum Amsterdam om deze ziektes zo snel mogelijk behandelbaar te maken!

 
Top
Volg ons via