Dementie Update 2018 (inschrijving gesloten)

Dementie Update 2018 1 Datum: 22/03/2018

Beste collegae,

Bij de jaarlijkse Dementie Update, op 22 maart 2018,  staan weer een aantal actuele thema’s op het programma.

De bijeenkomst vindt net als voorgaande jaren plaats op het hoofdkantoor van de ABNAmro Bank op de ZuidAs. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom en om 17.00 uur sluiten we af met een borrel.

Wees er snel bij, de capaciteit is beperkt tot 200 aanwezigen.

Namens het organiserend comité,

Prof. dr. Philip Scheltens
Directeur VUmc Alzheimercentrum

 

Dementie Update 2018 2

 

Locatie

ABN AMRO Hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Vanuit Hoevelaken (A1), Utrecht (A2), Zaanstad (A8)

Bij de verschillende knooppunten kiest u Ring A10-Zuid en vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. U gaat onder het viaduct door. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, het richtingbord WTC volgend. U rijdt nu op de De Boelelaan. Op de De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

Vanuit Den Haag en Haarlem (A4)

Bij het knooppunt Nieuwe Meer kiest u Ring A10-Zuid. Vervolgens afrit s109/RAI/Buitenveldert. Voorsorteren in het linker opstelvak voor rechtsafslaand verkeer. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en direct weer linksaf, de richtingborden WTC volgend. U rijdt nu op de De Boelelaan. Op de De Boelelaan gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leijenberglaan. De eerste straat links is de Gustav Mahlerlaan.

Openbaar Vervoer

Het hoofdkantoor van ABN AMRO is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert ten zuiden van de Ring A10-Zuid tussen de afrit s108 en afrit s109. Op loopafstand vindt u NS-station Amsterdam Zuid/WTC (World Trade Centre) met aansluiting op het tramnet van Amsterdam en Amstelveen en stads- en streekbusdiensten (OV reisinformatie: 0900-9292).

Parkeren

Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van de locatie. U kunt gebruik maken van Q-park Mahler of Q-park Symphony. Parkeren is op eigen kosten.

Registratie

De registratiekosten bedragen €300 per persoon. Wanneer u arts in opleiding of promovendus  bent bedragen de kosten €150 per persoon.

Accreditatie aangevraagd voor de registers:
– NVKG, NVN, V&VN
– Verenso

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer 020 4440612 of mail naar  evenementen-alzheimercentrum@vumc.nl

Top