Doneer nu

Alzheimer Actueel 2022: update over zorg en wetenschappelijk onderzoek rondom dementie

Datum: 22 september 2022 Alzheimer Actueel 2022: update over zorg en wetenschappelijk onderzoek rondom dementie Alzheimer 10-daagse 2022

Voor het eerst sinds corona is er tijdens de Alzheimer 10-Daagse weer een fysieke bijeenkomst van de Alzheimer Actueel. Deze bijeenkomst is voor patiënten, mantelzorgers, donateurs en andere belangstellenden. We geven jaarlijks een update over de zorg en het wetenschappelijk onderzoek rondom dementie.

Zo geeft wetenschappelijk directeur Wiesje van der Flier samen met onderzoekers Sven van der Lee, Jay Fieldhouse en Jort Vijverberg een update over het wetenschappelijk onderzoek. Het neurologenpanel onder leiding van medisch directeur Yolande Pijnenburg is dit jaar weer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
Na afloop praten we graag met iedereen na tijdens de borrel.

Aanmelden is nog mogelijk, dit kan via het formulier Alzheimer Actueel.

Op de hoogte blijven?

Regelmatig organiseert Alzheimercentrum Amsterdam kennisbijeenkomsten om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie. Zoals bijvoorbeeld in de maandelijkse Lunch & Learn-bijeenkomsten of de jaarlijkse Alzheimer Actueel. Daarnaast versturen we een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen met betrekking tot patiëntenzorg en het wetenschappelijk onderzoek.

Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten en nieuws van Alzheimercentrum Amsterdam?
Laat dan uw e-mailadres achter op de pagina: Blijf op de hoogte.


Alzheimer 10-Daagse

Voor de vierde keer organiseert Alzheimercentrum Amsterdam de Alzheimer 10-Daagse. In 10 dagen organiseren ze 10 verschillende activiteiten. Zo zijn er bijeenkomsten over de actuele stand van zaken van de zorg en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dementie, is er aandacht voor het onderzoek in de etalage 2022, internationale samenwerkingen en de start van het ABOARD Cohort. > bekijk het hele programma van de Alzheimer 10-Daagse 2022

Top
Volg ons via