Doneer nu

Head First Race – roeien tegen Alzheimer

Datum: 22 juni 2015 Head First Race roeien tegen alzheimer
Delen
Kom Zaterdag 19 september naar de ‘Head First Race’, een benefietroeiwedstrijd over 8 km (= 1 Head), georganiseerd door het VUmc Alzheimercentrum en het Alzheimercentrum zuidwest Nederland.

Op het water of op de ergometer gaan roeiers met en zonder ervaring, samen met olympische roeiers, de strijd aan tegen dementie. Met deze race verzamelen we zo veel mogelijk geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar erfelijke factoren bij de ziekte van Alzheimer.

Roei mee of sponsor een deelnemer en kom aanmoedigen!
Enthousiaste deelnemers kunnen zich inschrijven, individueel of per team op: http://headfirstrace.inactievooralzheimer.nl/

Het inschrijfgeld is 50 euro per persoon, waarmee je ook  het onderzoek steunt. Wij vinden het fantastisch wanneer u zich ook extra laat sponsoren zodat nog meer geld naar het wetenschappelijk onderzoek naar de erfelijkheid van dementie gaat.

Tijdens de race is het ook voor toeschouwers goed toeven, bijvoorbeeld in de Aegon Picknick area met uitzicht op de races. Hier is onder andere een barista met verse koffie en koeken aanwezig en een springkussen voor kinderen.
De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Samen maken we er een middag van om niet te vergeten!

Een team van sportieve medewerkers van het VUmc Alzheimercentrum gaat de uitdaging ook aan. Zij zullen met z’n achten gaan roeien en zijn al in training om straks een strakke race neer te zetten. Dankzij de geweldige gastvrijheid van R.S.V.U. Okeanos krijgen onze collega’s de mogelijkheid om te trainen op de Bosbaan met behulp van betrokken coaches en de beste materialen. Het VUmc Alzheimercentrum dankt Okeanos en al haar leden zeer voor dit genereuze gebaar!

IMG-20150806-WA0000

 

Locatie: Willem Alexanderbaan Rotterdam/Zevenhuizen, ingang terrein Zuideinde 14, in Zevenhuizen

Programma: 14.15 – 16.30 uur

12.00 – 14.00 uur      Roeiclinics, opriggeren van de boten en afhalen startnummers
14.00 – 14.15 uur      Welkomstwoord
14.15 – 16.30 uur      Ergometer-estafette en achtervolgingsrace in de boot
16.30 – 17.00 uur      KNSRB-besturen sprint
17.00 – 19.00 uur      Afsluitende borrel

 

Kijk voor meer informatie op: www.headfirstrace.nl

 

headfirstergometer

Top
Volg ons via