Alzheimercentrum Amsterdam

Oudst levende 100-plus deelneemster is 110 jaar geworden: “Het zit in de genen”

Datum: 13 maart 2019 Rie-Duijkersloot-100-plus-deelneemster-110-jaar-genen

Honderd jaar worden is natuurlijk heel bijzonder, maar 110 jaar is wel echt ongelooflijk. Als je die leeftijd bereikt, dan val je onder de ‘supercentenarians’. Dit gebeurde zaterdag 2 maart 2019 bij onze oudst, nog levende, deelneemster¬†mw. Duijkersloot.¬† Volgens haar neef zit het in de genen, want de meeste zussen en broers van de kant van de Duijkersloot familie zijn in de 90 geworden. En dat is precies wat wij, binnen het 100-plus onderzoek, ook denken.

De dag werd feestelijk gevierd met neven, nichten en de burgemeester kwam langs. Klikt u hier om kijkje te nemen op deze bijzondere dag.

Mw. Duijkersloot is nu de op 4 na oudst levende Nederlander. Wie haar nog voor gaan vindt u op Gerontology Wiki.

Top