Alzheimercentrum Amsterdam

NEMO Kennislink interviewt Henne Holstege

Datum: 1 november 2017 NEMO Kennislink interviewt Henne Holstege

NEMO Kennislink

NEMO Kennislink volgt wetenschappers al 14 jaar in hun zoektocht naar antwoorden op grote en kleine vragen en vertelt daarover op een toegankelijke manier. Want wetenschap geeft ons beter inzicht in wie we zijn en in de wereld en het universum waarin we leven. De redacteuren laten belangrijke nieuwe ontwikkelingen van verschillende onderzoekers zien en tonen de wetenschap achter de actualiteit. De site www.nemokennislink.nl beslaat de breedte van de wetenschap. Van alfa- tot bèta en gammawetenschappen.

Eind september 2017 is Henne Holstege geïnterviewd over het 100-plus onderzoek. U kunt het artikel lezen door op onderstaande link te klikken

“We plaatsen de honderdplusser op een voetstuk”
Auteur: Eva Smidt

NEMO Kennislink interviewt Henne Holstege 1
Fotograaf: Eva Smidt
Top