Alzheimercentrum Amsterdam

Start ‘vernieuwde’ 100-plus onderzoek is een feit!

Datum: 31 augustus 2017 Start 'vernieuwde' 100-plus onderzoek is een feit!

Het is dan eindelijk zo ver………de start van de ‘vernieuwde’ 100-plus studie is een feit!

Alle deelnemers, die al meedoen aan het 100-plus onderzoek, en hun contactpersonen hebben in juli 2017 al kunnen lezen in de Nieuwsbrief en de nieuwe informatiefolder dat het 100-plus onderzoek gaat uitbreiden. Vanmorgen zijn de onderzoekers, die langsgaan bij de deelnemers, getraind door projectleidster Henne Holstege. Daarmee is het startsein gegeven voor het begin van het ‘vernieuwde’ 100-plus onderzoek!

Door het implementeren van nieuwe onderdelen binnen de studie heeft het includeren van nieuwe 100-plus deelnemers de afgelopen twee maanden even stilgestaan. Vanaf september zal dit langzaamaan weer op gang komen.  We zeggen langzaamaan, omdat er onderdelen zijn bijgekomen en er (achter de schermen) op praktisch gebied veel is veranderd.

Maar natuurlijk hopen we snel bij u op de stoep te mogen staan!

Top