Alzheimercentrum Amsterdam

AEGON fietschallenge 2016 – De eindstreep bereikt!

Datum: 6 september 2016 AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt! 5

Deze week kregen we het geweldige nieuws van Marcel Holtrop, Directeur Aegon Intermediair. De eindstreep is bereikt! Op 1 augustus sloot de termijn waarop er nog donaties aan het 100-plus onderzoek van het VUmc Alzheimercentrum konden binnenkomen. En de teller staat op het mooie bedrag van VEERTIGDUIZEND EURO!

AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt!

“Dankzij onze gezamenlijke inspanning, zowel fietsend als collecterend, dragen wij bij aan het 100-plus onderzoek van Dr. Henne Holstege en haar team. Ik ben er trots op dat wij hen met onze donatie kunnen helpen bij de aanschaf van de middelen die zo hard nodig zijn om hun onderzoek op een goede manier te kunnen uitvoeren. Zoals Henne meldde wordt onze donatie benut voor de aanschaf van 2 kleine auto’s zodat de onderzoekers de 100-plussers in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen bezoeken en voor de aanschaf van een super computer om complexe DNA-berekeningen te kunnen maken.”  (Marcel Holtrop)

AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt! 1
AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt! 11
AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt! 3

Een leuk overzicht van alle gemaakte foto’s tijdens de fietschallenge 2016 kunt u vinden in het ‘Foto album’.

Op vrijdag 26 mei 2017 zal de volgende AEGON fietschallenge plaatsvinden. En dat is wel een hele bijzondere editie, want dan vieren we het eerste lustrum!

We zullen u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus houdt u de 100-plus website en onze Facebook pagina in de gaten.

Tot volgend jaar!

AEGON fietschallenge 2016 - De eindstreep bereikt! 4
Top